Revygjengen har begynt å røre på seg igjen, og har planar om påskerevy 2012 - til glede for oss alle her i bygda. Nå lyser dei ut namnekonkuranse: Finn på namn på påskerevyen 2012 - så kanskje du kan vinne gratisbiletter for to personar !!!

REVYGJENGEN SKRIV:

"Som kjent varer julå heilt til påske, og siden det nå nærme seg jul, nærme det seg vel og då påske?! I allefall har me i revygjengen begynt å tenka så smått på påsken... Me håper folk har lyst å komma på påskerevy og påskefest også i påsken 2012, og tenke at denne gongen vil me legga innholdet litt i publikums hender. Me utlyse derfor ein navnekonkurranse, der me ønske forslag til tittel på neste revy! Sett dei små grå i sving, vri om på kjente ordtak eller finn på någe DU syns klinge bra!

Me ønske oss òg innspel te sketsjar, songar og andre innslag. Det kan vera någe "typisk jøsnesk", någe sladder om naboen, et rykte du har høyrt på bøgdå som du vil laga litt lått og løye om, ein episode som bør få litt meir oppmerksomhet, eller bare et lite poeng eller ein vits du kunne tenkt deg at me spant videre på. Kanskje har du til og med skreve ein song, eller du imponere oss med å senda oss ein fiks ferdige sketsj du har laga? Me e åpne for alle innspel - små som store - og vil bruka det me klare å laga någe utav.

Me håpe någen kreative sjeler har lyst å hjelpa oss, og at me får inn mange gode idear og forslag!

Beste forslag premieres med to gratisbillettar te påskens forestilling!

Send forslagå på e-post te Lene Hjorteland eller Lise Tjeltveit

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

PS PS PS
Dersom du har lyst å bli med i revyen, eller du vett at naboen eller kånå har skjulte skuespelartalenter, tar me gladelig i mot fleire i revygjengen! "

____________

 Med dette er utforrdringa gitt - kom an folkens og klekk ut gode idèar.

Og ja, klart me har lyst å komma på revy !!! ein goe latter forlenge jo livet Laughing


Her frå fjorårets  "Jøsenfast-aksjon"

"Konfirmanten"FaceBook
Facebook