1 2 3 4 5 Skjermbilde fosst1 gunlanut kjerhammars rundatjs skifts sunflower

"Ingen påske uten" - er tittelen på dette stemningsfulle bildet; det anar oss at det er ein bonde som har vore på ferde med fotoapparatet i påskevekaWink...det er nett som me kjenner den vårlege eimen !

 

"Sol, grønt gras, lam - drømmepåske"
Her er det igjen bonden på Bøen som har vore ute med kameraet - Vel verdt å forevige dette herlege under. Foto : Silje Sværen

 
Påsken starta grått - men slutta desto blåare, varmare og herlegare !!

Ei påske som skapt for turar, båtliv, grilling, hageliv og kos. Her er Nila på Nesdalsfjellet - ein av dei mest populære turpostane på Jøsneset. Foto: Lene Kaldheim

Grilling i sjøkanten - òg ein flott påskeaktivitet 2014. Foto: Lene Kaldheim.


Frå Jøsenfjorden har me fått dette stemningsfulle bildet; Påsken starta jo litt grått, vått og mykje skyer....På Palmesøndag kunne de innante fjorden likevel observere at Jøsneset var  spesielt opplyst. Foto: Haldis Nilsen.

 

Påsken er tid for turar, uteliv, lemming, hagerydding, fiske, blomstring eller godt lag med familie og venner - send oss gjerne foto frå nettopp di påske på Jøsneset. Send inn til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

FaceBook
Facebook