1 2 3 4 5 Skjermbilde fosst1 gunlanut kjerhammars rundatjs skifts sunflower


På den opne "Facebookgruppa Humorbattle i bygdene" blir bygdene i Hjelmeland utfordra til å stille med eit humoristisk innslag på Samfunnshuset 30 august - og Hjelmelands mest humoristiske bygd skal kårast !! 

Akkurat nå pågår påskerevy-øving på Jøsneset, så me skal ikkje stressa de med nye framtidige oppdrag; men her er iallefall både talenter og poenger å "ta av", så spørs om ikkje Jøsneset òg snart hiv seg på den nye utfordringa:

På intoen på Facebookgruppa står det følgjande om det nye konseptet:

"Lørdag 30. august går et helt nytt konsept av stabelen på Hjelmeland samfunnshus. Bygdene i Hjelmeland utfordres til å stille med et humoristisk innslag på opp til 12 minutter. En jury vurderer og rangerer deltakerne og publikum får være med å stemme på beste innslag.
Stand-up, sang, sketsj, dikt, dans, skuespill.... det er opp til dere hva DIN bygd stiller opp med.
Rune Bjerga blir med. Han skal blant annet ha et innslag av sitt eget show. 

Deltakerne får diplom. Vinnerne blir premiert. Vinnerbygda får i ett år lov til å titulere seg HJELMELANDS MEST HUMORISTISKE BYGD!

Samfunnshuset stiller med scene, trådløse mikrofoner, lyd- og lysanlegg, lydtekniker, øvingslokaler og god mat under lydprøvene før humorbattlekvelden setter i gang.

Nå er det opp til dere, om din bygd er i stand til å stille med et innslag i konkurranse med de andre bygdene!"

Det er Roger Sjursen frå Randøy som utfordrar....og han lovar at Randøy skal stille med eit fantastisk innslag!! Årdal har alt tent på utfordringa og blir òg med! Nå er alle andre bygder i kommunen òg utfordra til denne vennskaplege bygde-battlen!!

FaceBook
Facebook